Scroll Top

Izdelava fasad

Začnimo vaš projekt
1

Dandanes se vsi zavedamo pomena energetske učinkovitosti naših domov in fasada je tista ki največ prispeva k energetski učinkovitosti stavbe. Predstavljate si prijeten občutek pozimi ko se z rokami dotaknete izolirane stene, ali ko v poletni vročini vstopite v prijetno hladno stanovanje. Vse to vam nudi dobra izolacijska fasada.

Dobra izolacijska fasada vam nudi:
  • Prihranek pri ogrevanju/hlajenju objekta;
  • Dobri bivalni pogoji (konstantna temperatura, vlažnost v prostoru)
  • Preprečevanje pojava plesni v stenah
  • Varovanje objekta pred vremenskimi vplivi;
  • Odlična podoba in povečanje vrednosti objekta.
 Značilnosti dobre fasade so:
  • Odlična toplotna izolativnost;
  • Obstojnost in dolga življenjska doba;
  • Paropropustnost;
  • Vodoodbojnost;
  • Trdnost  in varnost.

Investitorji se zavedajo pomena teh značilnosti. Zaradi subvencij, ki jih ponuja EKO sklad Republike Slovenije in različnih oblik financiranja fasada nikoli ni bila bolj mamljiva in dostopna. Izkoristite trend in vse koristi, ki vam jih ponuja dobra fasada.

Izdelujmo fasade po željah naših naročnikov. Svetujemo najboljše možne rešitve in trende. Zaradi našimi izkušenj, referenc in zanesljivosti ste lahko prepričani, da boste zadovoljni z našim delom. Vodili vas bomo skozi celotni proces od osnovnega svetovanja, izdelave barvnih študij, izdelave fasade in pridobitve subvencije EKO sklada. Zaupa nam veliko strank. Zaupajte nam tudi vi.

Naše podjetje izdeluje najboljše fasade priznanih blagovnih znamk: Weber, Röfix in Caparol, prav tako pa smo v ponudbo dodali še BAUMIT in STO fasade.

IŠČETE KAKOVOSTNEGA IN ZANESLJIVEGA IZVAJALCA ZA VAŠ NASLEDNJI PROJEKT?
Faces-400x400px-1_1_22 (Demo)
Marko Vukman
Marbona d.o.o.

Predlagali in izvedli so odlično rešitev za izolacijo naše mansarde s tehnologijo Silber Reflex. Profesionalna in prijazna izvedba projekta v dogovorjenem času!

Novice in nasveti
Nastavitve zasebnosti
Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analize našega prometa. Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcijo prepoznavanja, vsakič ko se vrnete na našo spletno stran. Tako nam pomagate ugotoviti, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni. Če želite še naprej uporabljati našo spletno stran, se prosimo strinjajte z uporabo piškotkov. Hvala!