Scroll Top

Naše storitve

Izdelava fasad

Dandanes se vsi zavedamo pomena energetske učinkovitosti naših domov in fasada je tista ki največ prispeva k energetski učinkovitosti stavbe.

SaNACIJE STREH

Strehe predstavljajo pomemben del energetske učinkovitosti objekta, ne glede na to ali streha ravna ali poševna.

Izdelava hiš na ključ

Odločitev za gradnjo hiše pomeni enega izmed najpomembnejših korakov v življenju in prvi korak k uresničitvi vaših sanj.

Obnove starejših hiš

Ali vaša hiša porabi preveč energije ? Ali je v vaši hiši plesen ? Mi smo pravi naslov za vas. Ponujamo vam celovito prenovo vašega doma.

Energetske izkaznice

Javna listina, ki vsebuje podatke o učinkovitosti stavbe. Vsebuje tudi navodila in priporočila, s katerimi lahko povečate energetsko učinkovitost stavbe

Zunanje ureditve

Pokličite nas na brezplačen ogled vašega projekta. Brezplačno vam bomo svetovali najbolj optimalne rešitve za vaš projekt.

IŠČETE KAKOVOSTNEGA IN ZANESLJIVEGA IZVAJALCA ZA VAŠ NASLEDNJI PROJEKT?
Faces-400x400px-1_1_22 (Demo)
Marko Vukman
Marbona d.o.o.

Predlagali in izvedli so odlično rešitev za izolacijo naše mansarde s tehnologijo Silber Reflex. Profesionalna in prijazna izvedba projekta v dogovorjenem času!

Novice in nasveti
Nastavitve zasebnosti
Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analize našega prometa. Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcijo prepoznavanja, vsakič ko se vrnete na našo spletno stran. Tako nam pomagate ugotoviti, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni. Če želite še naprej uporabljati našo spletno stran, se prosimo strinjajte z uporabo piškotkov. Hvala!