Scroll Top

Izdelava objektov na ključ

Začnimo vaš projekt
1

Odločitev za gradnjo hiše pomeni enega izmed najpomembnejših korakov v življenju in prvi korak k uresničitvi vaših sanj. Takšna odločitev terja od vas globok razmislek o marsikaterem aspektu vaše hiše. Bistvo hiše je, da se v njej počutimo udobno in zadovoljno.

Dovolite nam, da vam pomagamo na tej poti in da vam zgradimo unikatno in energetsko varčno hišo po vaši meri. Imamo znanje in energijo, da bomo vaše sanje spremenili v realnost.

Najpomembnejši dejavniki, ki jih morate upoštevati pri hiši:

Velikost hiše
Vrsta gradnje (zidana, montažna)
Oblika hiše
Energetska varčnost hiše
Strojne in elektro instalacije v hiši
Znesek investicije
Čas in hitrost gradnje

Poslušali bomo vaše želje ter vam izdelali kvalitetno in cenovno dostopno hišo. Smo speicialisti za energetsko varčne gradnje.

V kolikor si želite pridobiti tudi subvencijo EKO sklada, vam bomo svetovali kaj vse potrebujete ter vas vodili skozi celoten postopke gradnje ter pridobitve subvencij.

IŠČETE KAKOVOSTNEGA IN ZANESLJIVEGA IZVAJALCA ZA VAŠ NASLEDNJI PROJEKT?
Faces-400x400px-1_1_22 (Demo)
Marko Vukman
Marbona d.o.o.

Predlagali in izvedli so odlično rešitev za izolacijo naše mansarde s tehnologijo Silber Reflex. Profesionalna in prijazna izvedba projekta v dogovorjenem času!

Novice in nasveti
Nastavitve zasebnosti
Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analize našega prometa. Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcijo prepoznavanja, vsakič ko se vrnete na našo spletno stran. Tako nam pomagate ugotoviti, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni. Če želite še naprej uporabljati našo spletno stran, se prosimo strinjajte z uporabo piškotkov. Hvala!