Scroll Top

Sanacije streh

Začnimo vaš projekt
1

Strehe so najbolj izpostavljen del objekta meteornim vplivom. Strehe predstavljajo pomemben del energetske učinkovitosti objekta, ne glede na to ali streha ravna ali poševna. Ravno zaradi velike izpostavljenosti vremenskih vplivom je potrebno redno pregledovanje in vzdrževanje le teh. Mnogo starejših (ravnih) streh ni toplotno izoliranih ali pa je toplotna izolacija zelo tanka, v mnogo primerih natopljena z vodo s čimer se učinek toplotne izolacije popolnoma izniči.

Najpogostejši tip izvedbe ravne strehe je način kjer se toplotna izolacija (stiropor, kamena volna, XPS – stirodur, poliuretan) nahaja pod hidroizolacijo. Strehe so po navadi zaključene z bitumensko hidroizolacijo s posipom ali pa z nasutjem s pranim prodcem.

Značilnosti dobre strehe:

  • Kakovostni materiali;
  • Dolga življenjska doba;
  • Čim lažje vzdrževanje;
  • Visoka odpornost;
  • Dovršen videz.

Naše podjetje vam ponuja strokovno izvedbo ravne strehe z možnostjo garancije 20 let. Poskrbeli bomo, da vam bomo ponudili vrhunske materiale po najboljših cenah.

Ponujamo vam tudi možnost izolacije tal podstrešnih prostorov. Z Dachboden ploščami izoliramo podstrešje po katerem lahko hodite brez kakršnih koli dodatnih estrihov.

IŠČETE KAKOVOSTNEGA IN ZANESLJIVEGA IZVAJALCA ZA VAŠ NASLEDNJI PROJEKT?
Faces-400x400px-1_1_22 (Demo)
Marko Vukman
Marbona d.o.o.

Predlagali in izvedli so odlično rešitev za izolacijo naše mansarde s tehnologijo Silber Reflex. Profesionalna in prijazna izvedba projekta v dogovorjenem času!

Novice in nasveti
Nastavitve zasebnosti
Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analize našega prometa. Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcijo prepoznavanja, vsakič ko se vrnete na našo spletno stran. Tako nam pomagate ugotoviti, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni. Če želite še naprej uporabljati našo spletno stran, se prosimo strinjajte z uporabo piškotkov. Hvala!