Scroll Top

Športna dvorana Podmežakla

Podrobnosti projekta
1
Vrsta:
Športni objekt
Naročnik:
Občina Jesenice
Lokacija:
Ledarska 4, Jesenice
Velikost fasade:
900 m2
Začetek:
Maj 2013
Zaključek:
Junij 2013
Vrsta izolacije:
Kamena volna ter XPS
Dodatno:
Evropsko prvenstvo v košarki 2013
IŠČETE KAKOVOSTNEGA IN ZANESLJIVEGA IZVAJALCA ZA VAŠ NASLEDNJI PROJEKT?
Faces-400x400px-1_1_22 (Demo)
Marko Vukman
Marbona d.o.o.

Predlagali in izvedli so odlično rešitev za izolacijo naše mansarde s tehnologijo Silber Reflex. Profesionalna in prijazna izvedba projekta v dogovorjenem času!

Novice in nasveti
logo
Izolacija-balkono-in-teras
silber-reflex
27 Okt: Izolacijska plošča Silber Reflex
Gre za stiropor z dodatkom grafita, ki ima približno 20% boljšo toplotno izolativnost (lamdo) v primerjavi s klasičnim belim stiroporom.
Nastavitve zasebnosti
Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analize našega prometa. Poleg tega delimo informacije o vaši uporabi našega mesta z našimi partnerji s področja družbenih medijev, oglaševanja in analitike, ki jih morda kombinirajo z drugimi informacijami, ki ste jim jih posredovali ali pa so jih zbrali skozi vašo uporabo njihovih storitev. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcijo prepoznavanja, vsakič ko se vrnete na našo spletno stran. Tako nam pomagate ugotoviti, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni. Če želite še naprej uporabljati našo spletno stran, se prosimo strinjajte z uporabo piškotkov. Hvala!